Boudewijn Witteveen

Virtual and Augmented Reality programmer

BeOne VR Awareness Game

Aan de slag met de BeOne VR game
BeOne VR is een serious game waarin je wordt meegenomen naar een virtuele kantooromgeving. Spelenderwijs leer je waarom informatiebeveiliging belangrijk is en ontdek je dat je als medewerker actief mee kunt helpen bij het beschermen van informatie.
Achteroverleunen is er bij deze vorm van security awareness training niet bij. Je zet je VR-bril op en gaat op ontdekking in het virtuele kantoor. Hierbij kom je allerlei situaties tegen die tot vervelende security incidenten kunnen leiden. Aan jou de taak om dit te voorkomen!

Zo werkt het
De BeOne VR game is als app beschikbaar voor Android en Apple telefoons. Zet je geluid aan, start de app, plaats je telefoon in de BeOne cardboard of je eigen VR-bril en voilà, je stapt de virtuele wereld binnen.
Vanaf een computerscherm word je toegesproken door een host, die uitlegt wat er aan de hand is en wat er van je verwacht wordt. Gedurende het spel blijft deze host contact met je houden om je tips en informatie te geven over informatiebeveiliging. Zo leer je hoe je op een verantwoorde manier omgaat met zakelijke informatie.

Wat maakt de BeOne VR game uniek?
*Actieve rol gebruiker: je bent zelf de hoofdpersoon, zonder jouw input kom je niet verder.
*Didactic by design: ontwikkelt m.b.v. onderwijskundigen om het leereffect te maximaliseren.
*Moderne look & feel: stap in een herkenbare, hedendaagse VR-wereld.
*Op maat gemaakt: van scratch af aan bedacht en ontworpen.
*Innovatief leren: unieke trainingsaanpak voor bewustwording rondom informatiebeveiliging.
*Makkelijk starten: een cardboard en een telefoon, meer heb je niet nodig.

Code